KARATE BODY WORKOUT

Karate BODY WORKOUT program je treninga  prilagođen isključivo ljepšem spolu.

Program treninga koji djeluje na učvršćivanje i oblikovanje mišića cijelog tijela. Namijenjen je svim generacijama koje žele učvrstiti svoje tijelo i postići dobru mišićnu definiciju, a pri tom se i dobro zabaviti i opustiti. Sa tim treningom povećava se snaga i izdržljivost svih mišićnih grupa, smanjuje potkožno masno tkivo, jača koštano-zglobni i tetivni sastav zbog čega je pogodan i za osobe koje imaju problem s košatno-zglobnim strukturama. Karate BODY WORKOUT također povećava aerobnu izdržljivost.

The young girl engaged in fitness of a black background
The young girl engaged in fitness of a black background

Polazeći ove treninge dobiti ćete na snazi i kondiciji, ravnoteži, brzini i koordinaciji. Maksimalno ćete sagorjeti višak kilograma te dobiti na kvalitetnoj mišićnoj masi i definiciji.

Kroz sat vremena kvalitetnog treninga za cijelo tijelo polaznik će prolaziti kombinaciju cardio vježbi i vježbi snage uz kombinaciju sa karate-om dodatno će ubrzati metabolizam, a Vi ćete već nakon mjesec dan primjetiti promjene na Vašem tijelu. Bez obzira na prethodno iskustvo ili postojeću snagu raditi ćete vježbe za cijelo tijelo, izgraditi mišiće te poboljšati motoriku i fleksibilnost.

maxresdefault

Trening se odvija u prozračnoj i klimatiziranoj prostoriji uz glazbu, što doprinosi dobroj atmosferi i motivaciji. Sve je prilagođeno godinama i različitim fizičkim potencijalima polaznika.

yogahamstring

Broj polaznika je ograničen, osigurajte svoje mjesto na vrijeme.

Kontakt telefon :

+385917280331  TINA VRDOLJAK

Adresa:

A. G. Matoša 29, dvorana gradskog kotara Spinut

Mi imamo cilj!