USPJEŠNI NA PRVOM NATJECANJU!

karate split

Sportska dvorana u Primorskom Dolcu bila je domaćin ovogodišnjeg prvenstva Dalmacije u katama i borbama za sve uzraste.
Za nas vrlo bitno jer smo po prvi puta krenuli u borbu za medalje.
Ekipu natjecatelja činile su Antonia Jurlin, Marjeta Smoje, Ana Matas koje su se natjecale u izvođenju kata te Kata Šunjić koja je kroz borbe u mlađim seniorkama i seniorkama tražila svoj put do medalja.
Prvu povijesnu pobjedu u službenom meću donijela nam je Antonia Jurlin, našoj ” Tonkici” ždrijeb nije bio naklonjen te nakon jedne pobjede i jednog poraza završava svoj nastup.
Prvu medalju za K.K. Dalmaciju osvojila je Marjeta Smoje koja je u konkurenciji mlađih učenica nakon niza pobjeda te jednog poraza u finalnom meču osvojila srebrenu medalju. Treba istaknuti da cure treniraju tek četiri mjeseca, te da je sami izlazak na službeno natjecanje veliki korak naprijed.
Nakon tih uzbuđenja na red je došla kategorija učenica u kojoj naša Ana Matas oduševljava nastupom te nakon niza od četiri pobjede i bodovne razlike 20:0 zasluženo osvaja zlatnu medalju. Naša prva zlatna medalja !!
!
U konkurenciji mlađih seniorki i seniorki naša Kata Šunjić zasluženo se penje na postolje i osvaja u obje kategorije brončana odličja. Bravo Kate !!

!karate split
Čestitamo i zahvaljujemo svima koji su pridonijeli današnjem slavlju, veselju i sportskom uspjehu na našem prvome natjecanju.
MI IMAMO CILJ!